BELANGRIJKE TO DO'S VOOR HET STARTEN!

! BELANGRIJKE TO DO'S voordat je het programma start !  • Gelieve elke dag op een van de posts in deze Facebookgroep te reageren of leuk te vinden ter controle van je participatie.


  • Schaf jezelf alvast dumbbells aan. Deze heb je nodig voor de opbouw van spieren in fase 2, het slank maken van je lichaam in fase 3 en om je probleemzones in fase 4 aan te pakken. Je kan deze online bestellen, 2de hands kopen of in een sportwinkel. Je hebt 2 dumbbells nodig van 2kg, 4kg en 6kg om te beginnen.

  • Bestel alvast je vitamine C supplement om een stevigere huid te krijgen, je proteine poeder voor je post-trainingshake en je multi-vitaminen die je vanaf fase 2 moet nemen om de opbouw van je spieren zo best mogelijk te laten verlopen. Je kan deze online bestellen door het klikken op onderstaand link. Bestel deze 2 producten met de volgende discount code, speciaal voor klanten van het Maitha's Way Of Life fitnessprogramma.  • Regelmatig bewegen is leuk en ook heel gezond. Om er zeker van te zijn dat dit ook veilig kan verlopen, is het verplicht om het onderstaand document (PAR-Q_MWOL_te ondertekenen) in te vullen om te bepalen of je toestemming nodig hebt van je arts om aan je fitness parcours te beginnen. Gelieve dit document te downloaden, in te vullen, te ondertekenen en naar mij terug te sturen ([email protected]).


PAR-Q_MWOL_te ondertekenen.pdf

Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet om ze in de Facebook-groep te gooien of te mailen naar [email protected]
Complete and Continue