HET PROGRAMMA UITGELEGDHET PROGRAMMA UITGELEGD


Maitha's Way Of Life combineert MENTALE GROEI, SPORTEN en GEZOND ETEN in dit 12 weken durende online fitnessprogramma. Dit programma biedt je de HULPMIDDELEN aan om een ​​GELUKKIGE, ACTIEVE en GEZONDE LEVENSstijl te creëren.

Deze combinatie van mentale groei (Gelukkig), sporten (actief) en gezond eten (gezond) is verdeeld in 4 fasen over een periode van 12 weken. Elke fase is verdeeld in 3 weken. Dit betekent dat om de 3 weken een nieuwe fase begint voor de komende 3 weken met nieuwe mentale groei-uitdagingen en een nieuw trainings- en voedingsschema.

Mentale groei uitdagingen

Elke week van een fase krijg je nieuwe mentale groei-uitdagingen om een ​​GELUKKIGE levensstijl te creëren. Door deze uitdagingen aan te gaan in combinatie met het volgen van je trainings- en voedingsschema verbeter je je humeur, je mentale stabiliteit en je stressniveau. Kortom, je algemene welzijn wordt pakken beter!

Trainings-en voedingsschema's

Elke fase krijg je een nieuw TRAININGS- EN VOEDINGSSCHEMA'S om een nieuw doel te bereiken. Zie hieronder het doel van elke fase:

1) FASE EEN: De vetverlies-fase

2) FASE TWEE: De verstevigende-fase

3) FASE DRIE: De afslank-fase

4) FASE VIER: De specifieke-fase


Fase 1 = DE VETVERLIES-FASE

In deze fase richten we ons op het verliezen van lichaamsvet door middel van cardiovasculaire intervaltrainingen in combinatie met het eten van koolhydraatarme voeding.

Fase 2 = DE VERSTEVIGENDE FASE

In deze fase richten we ons op het sterker maken van ons lichaam door het opbouwen van spieren door middel van weerstandsoefeningen met losse gewichten in combinatie met het eten van een grote hoeveelheid gezonde eiwitten en een kleine hoeveelheid van gezonde koolhydraten.

Fase 3 = DE AFSLANK-FASE

Deze fase heeft tot doel meer lichaamsvet te verliezen en ons lichaam nog sterker te maken door cardiovasculaire intervaltraining te combineren met weerstandsoefeningen met vrije gewichten in combinatie met het eten van minimale gezonde koolhydraten op trainingsdagen en koolhydraatarme voeding de dagen waarop je niet traint. Dit met een hoge inname aan eiwitten. In deze fase wordt je lichaam strakker en worden je spieren beter zichtbaar.

Fase 4 = DE SPECIFIEKE FASE

In deze fase richten we ons op specifieke lichaamsdelen die je wilt vergroten of verkleinen door middel van specifieke, gerichte oefeningen in combinatie met een gezond en uitgebalanceerd voedingsplan. Deze fase gaat je probleemzones te lijf en zorgt er voor dat we ook deze zones bekomen hoe we het zelf willen.


Om de hoogste en beste resultaten te behalen met het Maitha's Way Of Life-programma, om je algemeen welzijn te vergroten en je levensstijl volledig te veranderen in een GELUKKIGE, ACTIEVE en GEZONDE levensstijl, is het belangrijk om de 3 aspecten van het programma te combineren, namelijk de geestelijke groei = GELUKKIG , het sporten = ACTIEF en het voedingsadvies = Gezond.


"Train je verstand en je lichaam zal volgen!"


  

Complete and Continue