MIJN MENING OVER GELUKKIG, FIT EN GEZOND WORDEN

Mijn mening over gelukkig, fit en gezond worden!


Volgens mij gaan mentale groei en lichamelijke verandering hand in hand. Je kunt zo hard en zo veel trainen als je maar wil, maar als je het verkeerde voedsel eet of als je mentaal niet gemotiveerd bent, zal je niet de resultaten behalen die je zou willen behalen.

Vroeger was ikzelf zo. Ik trainde flink 3 maal per week, maar at niet goed en deed eigenlijk maar wat in de gym. Na een tijdje geraakte ik altijd gefrustreerd, omdat ik niet de resultaten behaalde die ik wou behalen en de trainingen niet leuk vond. Ik gaf het uiteindelijk op, omdat ik mezelf mentaal niet meer kon overtuigen om door te gaan als de resultaten er niet waren en ook niet kwamen.

Wat ik wou was genieten van mijn trainingen, me goed voelen en de resultaten bekomen. Door steeds na een tijd weer op te geven, voelde ik uiteindelijk de drang om er zelf achter te komen wat hiervoor juist diende te gebeuren. Daarom ben ik dit gaan uitzoeken en na veel studeren, het behalen van verschillende diploma's en het jarenlang trainen van vrouwen, heb ik zelf een geweldig programma gecreƫerd dat je meeneemt op een 12 weken durende reis om mentaal sterk, fit en gezond in het leven te staan.

Ik ben ervan overtuigd dat je op voorhand een helder beeld van het volledige programma moet hebben en je exact moet weten hoe je moet trainen en eten om bepaalde doelen te behalen, zodat je deze ook behaald en hierdoor gemotiveerd blijft. Je moet weten wat je moet doen, waarom en voor welk resultaat. Dit is erg belangrijk, omdat door het juiste te doen, bekom je het gewenste resultaat. Dit voelt geweldig en dit geweldig gevoel motiveert je om te blijven doorgaan.


"Als je weet welke stappen er gaan komen, hoe ze te nemen en waarom om je doel te bereiken, bereik je het gewenste resultaat en motiveert het je om nog meer te bereiken."


Complete and Continue