BEN JE KLAAR OM TE VERANDEREN? DOE DE TEST!

BEN JIJ KLAAR OM TE VERANDEREN?

Niemand kan van de ene op de andere dag veranderen. Je moet er klaar voor zijn om ​​te veranderen, te falen, te reflecteren, te leren, te fine-tunen en om het steeds weer opnieuw te proberen, totdat je het goed doet. Veranderen is eenvoudig. Je kunt besluiten te veranderen en het gewoon doen, maar omdat het tijd, discipline, geloof en energie kost zal je je jezelf soms moeten forceren dit te doen.

Geloven dat je dit kunt bereiken, is al een heel goed begin, maar daar hoort ook bij het omarmen van de negatieve gedachten en emoties die daarmee gepaard gaan. Hoe raar het ook mag klinken, je moet die negatieve gevoelens, twijfels aan jezelf, ongeloof in jezelf en doemdenkende gedachten eveneens accepteren als bij het proces horen. We hebben ze allemaal, wij allemaal, zelfs de meest zelfverzekerde mensen.

De truc hier is om ze bij dit proces te betrekken door met ze te praten en te zeggen: "Ik weet het, maar laten we nu net doen alsof we dit wel kunnen!" De negatieve lading zal verdwijnen als je ze erkent in plaats van ze te negeren. Wees congruent, doe alsof je het kunt, dwing jezelf en denk positief.

Dit kan je zeker! We kunnen het allemaal, maar ben jij klaar om te veranderen? Dat is een andere vraag. Je moet klaar zijn om te veranderen. Als je er niet klaar voor bent, kun je niet veranderen. Klaar zijn betekent gemotiveerd en enthousiast zijn om jezelf en je leven te kunnen veranderen. In plaats van naar de les te gaan omdat het moet, zou je naar de les moeten gaan, omdat je dat wilt.

Om te weten of je diep gemotiveerd bent en klaar bent om je leven te veranderen,

Doe de test!

Als je JA geantwoord hebt op al de vragen ben je GESLAAGD VOOR DE TEST en ben je ontzettend KLAAR OM TE VERANDEREN!

Ga naar het volgende gedeelte van dit programma en bekijk de video: HOE ONS VERSTAND WERKT!Als je NEE geantwoord hebt op 1 of meerdere vragen, bekijk dan even de volgende video.


Als je antwoord op een of meerdere vragen 'nee' is, begin dan niet met dit programma. Je bent er niet klaar voor, omdat je je niet bevoegd, competent of gemotiveerd voelt en daardoor zal je falen. Als je faalt, raak je verder verwijderd van het gevoel dat je je krachtig, competent en gemotiveerd voelt. Het zal je zelfs demotiveren.

Dus neem alsjeblieft de tijd om je voor te bereiden, om echt over deze verandering van levensstijl na te denken, de redenen te bestuderen die je ervan weerhouden om te veranderen en eraan te werken.

Het is prima om je tijd te nemen hiervoor. Het kostte me jaren voordat ik dit programma schreef en een totale verandering in mijn leven aanbracht. En het was oké, want ik was er niet klaar voor.

Wanneer je er klaar voor bent, wanneer je de kracht voelt om dit programma aan te gaan, omarm het dan en ga ervoor. Zoek een manier die voor jou werkt, geloof en heb vertrouwen dat uiteindelijk, zelfs als je het gevoel hebt op te geven of niet meer te proberen, de uitkomst veel beter zal zijn dan de situatie waarin je je nu bevindt, emotioneel, mentaal en fysiek.

Bekijk de video 'Hoe ons verstand werkt' in het volgende gedeelte.

Het geeft je misschien wel dat extra zetje om klaar te zijn om te veranderen! En weet dat zelfs als je er nog niet klaar voor bent, je reis al begonnen is en er al verandering plaatsvindt. Omarm en geniet van deze prachtige levens-veranderende reis!"Complete and Continue