GELUKKIG = TO DO'S VAN WEEK 1

TO DO'S WEEK 1

Voltooi de 6 onderstaande to do's deze week

  1. Maak je voortgangsfoto's
  2. Vul je dagelijkse stemmingsstatus in
  3. Maak je maaltijdschema en boodschappenlijstje voor week 2
  4. Maak je New Life Tekening
  5. Beloon jezelf met een kleine beloning uit je beloningslijst voor het volbrengen van week 1
  6. Doe de test om week 2 te ontgrendelen


1) Maak je FASE 1 voortgangsfoto's!

"Vertrouw niet op de cijfers van je weegschaal, maar op de complimenten die je krijgt!"

Maak een foto van jezelf in week 1 om te vergelijken met de voortgangsfoto's die je zal nemen in het begin van elke nieuwe fase. Maak hiervoor een foto van je voor-, zij- en achterkant.

Elke eerste week van elke fase moet je je voortgang vastleggen door deze 3 foto's te nemen (voor-, zij- en achterkant). Ga rechtop staan ​​met je armen naast je gestrekt. Doe dit voor de 3 foto's. Ik raad aan om dezelfde outfit te dragen bij het maken van je voortgangsfoto's in elke fase.


Weeg jezelf niet, want dit geeft absoluut niet weer hoe je eruitziet. Het klopte nooit toen ik mezelf woog. Op een dag was ik 1 kg af en dat maakte me de gelukkigste vrouw op aarde. De volgende dag was ik 500 gram zwaarder en dat beïnvloedde mijn humeur op de ergste manier. Het demotiveerde me om gezond te eten, want wat heeft het voor zin als ik bijkom?! En bam! Ik kwam steeds meer aan in gewicht. Hallo nogmaals, JoJo mij… !

Nu weet ik beter: een getal op de weegschaal geeft niet weer hoe ik eruitzie, maar het kan wel bepalen hoe ik me voel. Het geeft niet weer hoe ik eruitzie, want als je spieren begint te krijgen en je lichaam slanker wordt, weeg je meer, omdat spieren nu eenmaal meer wegen als lichaamsvet. Ik maak dus alleen voortgangsfoto's en gebruik kleding die te klein zijn om mijn voortgang vast te leggen. Ik kocht bijvoorbeeld in fase 1 kleding die twee of drie maten te klein waren en paste ze doorheen het programma opnieuw. Op het einde van fase vier (= week 12) kon ik er mooi in. Dat was het beste gevoel ooit! Dus gebruik alsjeblieft enkel voortgangsfoto's en kleding die je niet past en absoluut geen weegschaal!


!!! MAAK JE 3 VOORTGANG FOTO'S en sla ze op in een aangemaakte map met voortgangsfoto's. Je mag ze ook steeds delen in onze private Facebookgroep.2. Vul elke dag van deze week je dagelijkse stemmingsstatus in.

"Wees bewust. Leef in het moment en focus op het positieve in je leven nu en hier!"

Door elke dag onze stemmingsstatus in te vullen, leren we mindful te zijn, in het moment te leven en ons te concentreren op de positieve dingen van de dag.

Door de positieve dingen op te schrijven die die dag zijn gebeurd, trainen we onze hersenen om ons te concentreren op het positieve in ons leven. Om je gelukkig te voelen moet je in het positieve moment van nu leven en niet in het verleden of in de toekomst. We moeten ons concentreren op het beste van elk moment op dit moment, hier en nu.

Als je dagelijks je stemmingsstatus invult, ga je slapen en wordt je wakker met een gelukkig, tevreden en voldaan gevoel, dromend van de positieve dingen die die dag zijn gebeurd en die de volgende dag zullen gebeuren!


!!! Vul elke avond voor het slapengaan je dagelijkse stemmingsstatus in. Kies eerst je stemming van die dag: verdrietig, emotioneel, normaal, blij of heel blij. Vul daarna 3 dingen in waar je die dag dankbaar voor bent en 3 dingen waar je de volgende dag naar uitkijkt. Eindig met het geven van een algemene beoordeling van je dag et voila!Dagelijkse stemmingsstatus_week 1.pdf

3) Maak je wekelijkse maaltijdschema en vul je boodschappenlijstje in voor WEEK 2

! Als je de video nog een keer wilt zien, bekijk hem dan in de VOORBEREIDINGSWEEK_GELUKKIG_To Do nr. 5!


!!! Plan je maaltijden voor WEEK 2. Bekijk de recepten in het gedeelte GEZOND voor inspiratie. Je mag steeds je maaltijdschema's delen in de private Facebookgroep, als je wil dat ik ze nakijk voor je.Je wekelijkse maaltijdplanner en boodschappenlijst.pdf

4) Maak je New Life tekening.


"Visualisatie zorgt voor motivatie: als je het kan ZIEN, GELOOF je het en ga je er naar handelen!"

De beste manier om verandering teweeg te brengen en jezelf te motiveren is door te visualiseren/ te zien hoe je wilt dat jezelf en je leven eruitziet. Door deze tekening te maken, krijg je een duidelijk en visueel beeld van hoe je leven eruit zal zien na het volgen van dit 12 weken durende programma. Zie door de tekening met eigen ogen je toekomst en hoe het zal zijn als je deze reis tot een einde brengt.


!!! Teken op een stuk papier hoe je wilt dat jijzelf en je leven eruitziet binnen 12 weken. Wees creatief en voeg alle dingen toe die je maar wil. Als je klaar bent met je tekening, neem hiervan een foto en maak van deze foto je achtergrondfoto op je mobiele telefoon, je tablet en je computer, zodat je hem elke dag kan zien om zo jezelf te motiveren.5) Beloon jezelf na het voltooien van deze EERSTE WEEK!


Je hebt week 1 afgerond, goed gedaan!

Tijd om jezelf te belonen met een kleine beloning uit je beloningslijst! Geniet ervan!


6) Doe de test (zie laatste gedeelte van week 1) om week 2 te ontgrendelen.

Complete and Continue  
Discussion

0 comments